Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

  1. Tilaukset
  2. Rahti
  3. Maksu
  4. Toimitus
  5. Avoin osto- ja palautusoikeus
  6. Henkilötiedot
Huomioi että samat osto- ja toimitusehdot ovat voimassa kaikkien tuotteiden osalta.
1.Tilaukset
1.1 Alle 18-vuotiaat henkilöt
Jos olet alle 18-vuotias, pyydämme huoltajan suostumuksen.
1.2 Luottotiedot
Kun valitset maksutavaksi laskun saat heti tiedon mikäli luotto on myönnetty ja voimme käsitellä tilauksesi välittömästi. Luottotietolain mukaisesti laskuttajamme Klarna voi tämän yhteydessä suorittaa luottotietotarkistuksen. Mikäli luottoa ei myönnetä niin on mahdollista valita toinen maksutapa tai ottaa yhteyttä Klarnaan täällä tai puhelimitse 09 – 425 99 771.
1.3. Luottorajat
Luottorajat vaihtelevat, jotta asiakastaso päivittyy ostojen yhteydessä on erittäin tärkeää olla kirjautuneena asiakastililleen.Uusien asiakkaiden luottorajan määrittää Klarna AB. Kaikki luottorajat edellyttävät ettei asiakkaalla ole hoitamattomia velkoja tai käyttäytynyt epäsopivasti Klarnan kanssa asioidessaan.
1.4. Ennakkovaraukset
Tuotteitamme EI voi ennakkovarata
1.5. Toimitukset ulkomaille
Emme tällä hetkellä toimita Suomen ulkopuolelle.
2.Rahti
2.1. Rahtimaksu
Rahtimaksumme vaihtelevat valitun kuljetusliikkeen mukaan. Tilausta kohden veloitetaan rahtikulut ainoastaan kerran.
2.2. Postiennakko
Tällä hetkellä emme valitettavasti toimita postiennakolla
3. Maksu

3.1. Maksutavat

3.1.1. Lasku
Lasku maksuvaihtoehtona tarjotaan yhteistyössä Klarnan kanssa. Laskun mukainen saatava siirtyy yhteistyökumppanille Klarna AB:lle joka puolestaan siirtää saatavan Nordea Finans Sverige Ab:lle. Saatava maksetaan annetulle tilinumerolle. Laskulla maksettaessa pyydämme henkilötunnustasi, jota säilytetään asiakasrekisterissämme. Mikäli et halua antaa henkilötunnustasi tai mikäli Klarnan luottotarkistusta ei hyväksytä maksuvaiheessa niin pyydämme tutustumaan muihin  maksuvaihtoehtohin (kts 3.1.2 Luottokorttimaksu).
Tuotteet toimitetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Klarnan laskuehdot löydät kokonaisuudessaan täältäHUOM! Lasku toimitetaan sähköisessä muodossa asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen ellei asiakas ole valinnut paperilaskua tilausvaiheessa. Paperilaskusta peritään 5€ lisämaksu. Paketissa on aina mukana saate jossa on toimitetun tilauksen loppusumma ja tuotelistaus.

Pidätämme oikeudet olla käsittelemättä tilauksia jotka ovat tehty maksettaviksi laskulla mikäli katsomme sen aiheelliseksi.
3.1.2. Luottokortti
Luottokorttimaksu maksuvaihtoehtona tarjotaan yhteistyössä Klarnan kanssa. Hyväksytyt luottokortit ovat Visa ja MasterCard. Maksun yhteydessä kassalla ilmoitat maksutavaksi luottokortin. Kun klikkaat nappia ”Suorita osto” tulet luottokorttisivulle, jossa ilmoitat luottokorttitietosi. Haluamme huomauttaa, että tilauksesi kokonaissumma tullaan veloittamaan luottokortiltasi lähipäivinä, vaikka tilausta ei voida toimittaa heti.Pidätämme oikeudet olla käsittelemättä tilauksia jotka ovat tehty maksettaviksi luottokortilla mikäli katsomme sen aiheelliseksi. Jos näin käy, tilauksesi mitätöidään ja summa palautetaan sinulle. Klarna AB käsittelee luottokorttimaksut. Sinun luottokorttinumeroasi ei säilytetä.
3.1.3. Osamaksu
label.m Finland tarjoaa yhteistyössä Klarnan kanssa kaksi eri osamaksuvaihtoehtoa. Mikäli valitset tämän vaihtoehdon niin lasku/luotto siirtyy Klarnan hoidettavaksi.
Lue lisää tästä maksuvaihtoehdosta Klarnan sivuilla. Loppusumma määräytyy valitun osamaksuvaihtoehtojen mukaisesti. Laskutusmaksu voidaan lisätä. Useampi osamaksuosto kuukauden aikana kerätään samalla laskulle.
Klarna tili
Toinen vaihtoehto on Klarna tili, jolloin saat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ka minimi erä on  1/24 kokonaissummasta. Kaikki ostoksesi voidaan yhdistää samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle. Tämä tarkoittaa että osamaksun yhteydessä avaat tilin yhteistyökumppanillamme Klarnalla. Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla.
Lue lisää Klarna tilistä täällä.
3.1.4. Verkkomaksu
Verkkomaksu maksuvaihtoehtona tarjotaan yhteistyössä Klarnan kanssa. Hyväksymme verkkopankkimaksut seuraavien pankkien kohdalla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank ja Aktia. Tilauksen yhteydessä valitaan maksutavaksi Verkkomaksu kassalla vaiheessa 2. Valitessasi ”Suorita osto” siirryt sivulle jossa voit valita haluamasi pankin.
Haluamme huomauttaa, että tilauksen kokonaisarvo veloitetaan tililtäsi seuraavien päivien aikana niissäkin tapauksissa joissa koko tilausta ei voida toimittaa heti.
Pidätämme oikeuden olla käsittelemättä verkkomaksulla maksettuja tilauksia mikäli näemme sen aiheelliseksi. Mikäli näin käy, summa palautetaan tilille ja tilaus poistetaan.
Verkkomaksumme käsittelee Klarna AB.
3.2. Maksumuistutus ja muistutusmaksu
Maksun myöhästyessä Klarna lisää laskun loppusummaan muistutusmaksun 5,00 € ja viivästyskoron 11.50 %. Muistutusmaksu maksetaan laskussa annetulle tilille ja saajalle.3.3. ALV
Arvonlisävero 24% sisältyy kaikkiin hintoihimme.
4. Toimitus

4.1. Yhteistoimitus
Mikäli haluat että tuotteet toimitetaan yhdessä paketissa voit valita yhteistoimituksen kassalla. Yhteistoimituksessa tuotteet lähetetään vasta kun kaikki tilatut tuotteet löytyvät varastosta samaan aikaan. Emme siis laita sivuun varastosta tilaushetkellä löytyviä tuotteita.
4.2. Toimitustavat
Tuotteiden toimituksesta vastaa sopimustoimittajamme joko Kaukokiito tai posti.
4.3. Toimitusajat
Normaalisti varastosta löytyvät tuotteet toimitetaan  2-4 arkipäivän kuluessa.
label.m Finland ei vastaa mahdollisista toimittajien aiheuttamista viivästyksistä.
5. Avoin osto- ja palautusoikeus
Käytämme 14 vuorokauden avointa osto- ja vaihto-oikeutta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos kadut tekemääsi tilausta, voit lähettää sen meille takaisin vaihtaaksesi sen toiseen tai saadaksesi rahat takaisin. Palautusoikeus edellyttää, että pakkaus on ehjä eikä sitä ole avattu. Rahat palautetaan 30 vuorokauden kuluessa. Palautus-/vaihto-oikeus EI koske erikoistilauksia.
6. Henkilötiedot
Henkilötietolain 8 §:n mukaisesti henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen. Henkilötietolain 4 luvun mukaisesti henkilötietoja voidaan lisäksi käyttää markkinoinnin kohdistamista varten sekä mahdollisesti label.m Finlandin palveluja ja tuotteita koskevan informaation lähettämiseen. Lue rekisteriselosteemme täältä .