label.m

label.m

Isäni sanoo “Rakasta sitä mitä teet niin saavutat unelmasi”. Alusta asti oli selvää, että halusin ilmaista luovuuttani muoti- ja hiusalalla tavalla, jolla voisin vaikuttaa asioihin. Varhaisista TONI&GUY muistoistani lähtien ja sittemmin nähdessäni millaisia muutoksia yritys aikaansai ihmisten elämissä, tiesin, että minun kohtaloni on olla osa perheemme perintöä.

Visioni oli pullottaa tietotaitomme ja intohimomme hiuksia kohtaan, luoda ammattilainen hiustenhoitosarja, joka toi-mii alan pioneerina… label.m syntyi kesällä 2005 ja pian se jo saikin laajaa huomiota alallamme. Sarjaa rakastivat heti myös asiakkaamme, joille se merkitsee laadukkaita tuotteita sekä upeita lopputuloksia.

Olen onnellinen, että 12 vuodessa label.m on vakiintunut muotiyhteisöön niin suunnittelijoiden luottotuotteena luoden hiukset yli 40 näytökseen jokaisena sesonkina – kuin että sarja tunnetaan London Fashion Week’in ainoana virallisena hiustuotteena.

Saatavuus yli 7000 parhaassa salongissa 63 maassa, inspiraatio joka vie ammattilaisia sekä kuluttajia kohti uusia hiustrendejä ja mielenkiintoisia suuntia – mikään ei tee minua onnellisemmaksi kuin jos sinäkin olet osa tätä!

Sacha Mascolo-Tarbuck, Global Creative Director